בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים חמאה רכה קמח ואבקת אפיה
ערבבים דד לקבלת תערובת פירורית
מוסיפים את השמנת הקרה ומערבלים עד לקבלת בצק.
מחלקים את הבצק ל 3 חלקים
על משטח מקומח מרדדים כל חלק למלבן
מורחים ממרח תמרים מפזרים אגוזים וקינמון לפי הטעם
מגלגלים את הבצק מהצד הרחב עד לקצה
חורצים את הרולדה לעוגיות ברוחב של 2 ס"מ
מעבירים את הרולדות לתבנית
ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות
עד לקבלת גוון זהוב
מצננים מפזרים אבקת סוכר ופרסים לעוגיות
נגן וידאו
Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://rubinfeld.co.il/wp-content/uploads/2024/12/%D7%9E%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%A1%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%A2%D7%9D-%D7%AA%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D.mp4?_=1העוגיות נשמרות כשבוע בטמפרטורת החדר וחודש במקפיא.