בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים חמאה רכה קמח ואבקת אפיה
ערבבים דד לקבלת תערובת פירורית
מוסיפים את השמנת הקרה ומערבלים עד לקבלת בצק.
מחלקים את הבצק ל 3 חלקים
על משטח מקומח מרדדים כל חלק למלבן
מורחים ממרח תמרים מפזרים אגוזים וקינמון לפי הטעם
מגלגלים את הבצק מהצד הרחב עד לקצה
חורצים את הרולדה לעוגיות ברוחב של 2 ס"מ
מעבירים את הרולדות לתבנית
ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות
עד לקבלת גוון זהוב
מצננים מפזרים אבקת סוכר ופרסים לעוגיות
העוגיות נשמרות כשבוע בטמפרטורת החדר וחודש במקפיא.