– בקערת מיקסר מניחים את כל החומרים
מלבד הזיתים.
– לשים 5 דק’ במהירות בינונית מוסיפים
את הזיתים ולשים עד 7 דק’.
– מעבירים את הבצק לקערה משומנת
ומשמנים גם את הבצק.
– מכסים ונותנים מנוחה של שעה וחצי.
– על משטח עבודה מניחים נייר אפייה.
– מקמחים את נייר האפייה ומורידים אליו
את הבצק ומעצבים לכדור.
– בעזרת נייר האפייה מעבירים את הבצק
– לסיר גחנון בקוטר 22-24 .
– מקמחים מעט מאוד את הבצק.
– סוגרים את הסיר עם המכסה ומתפיחים
כשעה וחצי או עד שהבצק מגיע לשוליים.
– מחממים תנור ל-220 מעלות
ואופים כ-30 דקות.
– מנמיכים את חום התנור ל180 מעלות.
– מסירים את המכסה ואופים עוד 30 דק’
מוציאים מהתנור מצננים מעט.
– בעזרת נייר האפייה מוציאים את הלחם
מהסיר ונותנים ללחם להתקרר.
– חותכים לרבעים שמתקרר
כי כך קל יותר לפרוס לפרוסות.