אופן ההכנה של עוגיות תפוז ללא מיקסר
– מניחים בקערה חמאה רכה מאוד
ואבקת סוכר.
– בעזרת מרית מערבבים
עד לקבלת מישחה חלקה.
– מוסיפים ביצה ומערבבים עד להטמעה.
– מוסיפים גרידת התפוז ומערבבים.
– מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבדים
לקבלת בצק רך ודביק עד שכל הקמח
נטמע בתערובת.
– מכניסים לחצי שעה למקרר.
– מחממים תנור ל-180 מעלות.
– בעזרת כף גלידה יוצרים תלוליות מהבצק
– מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
– אופים כ-15 דקות.
– מוציאים מהתנור מצננים
ובוזקים אבקת סוכר.
– שומרים בכלי אטום בטמפ’ החדר.