– מקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף נוקשה.
– מנמיכים מהירות ומוסיפים חלמונים(צהוב) שמן וחלב
ומערבלים לאיחוד.
– מוסיפים קקאו, קמח ואבקת אפייה
ומערבלים רק לאיחוד החומרים
– יוצקים לתבנית אנג"ל לא משומנת
ואופים ב160 מעלות כ-50 דק’
– מוציאים מהתנור ומייד הופכים את התבנית על 3 הרגליים.
– משאירים הפוך עד לקירור מלא.
– מעבירים סכין בדפנות ובתחתית וגם באמצע ומחלצים.
– מעבירים לצלחת הגשה.
– ליצוק את הציפויים לאחר הקירור