עוגת שוקולד עשירה ועסיסית / תהילה חזן

 

מצרכים

2 כוסות קמח רובינפלד
כוסמין לבן
200 גרם חמאה רכה מאוד
כוס וחצי סוכר חום כהה
/ בהיר / סוכר לבן
5 ביצים
כוס וחצי חלב
חצי כוס קקאו
1 שקית אבקת אפייה

לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב/מריר/לבן
רבע כוס שמן זית/קנולה
– מניחים יחד בקערה וממיסים במיקרו
בפולסים של 30 שניות.
– מערבבים היטב ויוצקים מעל העוגה.
– מגרדים מעל שוקולד לבן (לא חובה).
– שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

 

אופן ההכנה

– מחממים תנור ל160 מעלות.
– מניחים בקערה סוכר חום וחמאה רכה מאוד.
– מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
– מוסיפים ביצים ומערבבים היטב.
– מוסיפים חלב וטורפים.
– מערבבים קמח כוסמין לבן, קקאו ואבקת אפייה.
– מוסיפים לקערה ומערבבים עד לאיחוד.
– יוצקים לתבנית אופים ב-160 מעלות כ-40 דקות
– מוציאים מהתנור ומכינים את הציפוי.


ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.