1.בקערת המיקסר שמים את הקמח השמרים הסוכר והביצה ומוסיפים את החלב
- לשים את כל הרכיבים יחדיו למשך 2 דקות.
- מוסיפים את המלח ולשים למשך 7 דקות עד קבלת בצק רך ואחיד.
4.מכסים ומתפיחים עד הכפלת הנפח.
5.בקערה מערבבים את רכיבי המלית יחדיו היטב.
- מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ
- חותכים לעיגולים שווים בגודלם.
8.מניחים במרכז כפית מהמלית ומקפלים כמו מעטפה כשהמלית מציצה בצדדים.
9.מניחים בתבנית מברישים עם ביצה.
10.מחממים תנור ל180 מעלות.
11.אופים למשך כ35 דק עד להשחמה מלאה.