דובשניות מתפוצצות / תהילה חזן

 

מצרכים

מידות בכוס מידה אוניברסלית
500 גר קמח חיטה רובינפלד(3 וחצי כוסות)
כפית סודה לשתייה
כפית קינמון טחון
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן קנולה
3/4 כוס דבש
2 ביצים
*100 גר אבקת סוכר לגלגול

אופן ההכנה

– מחממים תנור ל-160 מעלות.
– מכניסים לקערת מיקסר
עם וו גיטרה את כל החומרים
ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
– יוצרים כדורים קטנים
ומגלגלים באבקת סוכר .
– מסדרים בתבנית מרופדת
בנייר אפייה במרווחים.
– אופים ב-160 מעלות כ-15 דקות.
– מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
– שומרים בכלי אטום בטמפ’ החדר.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.