– ללוש את כל החומרים 10 דקות.
– את המים להוסיף אחרונים בהדרגה.
– במידה והבצק יבש, להוסיף עוד מעט מים.
– לכדרר את הבצק לכדור יפה ולהניח
בקערה משומנת מעט להתפחה של כשעה.
– לחלק את הבצק ל-44 כדורים
קטנים של 30 גר’.
– מהבצק שנשאר אפשר להכין חלה
או כמה לחמניות נוספות.
– להפוך כל כדור לרצועה.
– לקלוע 11 לחמניות קטנות מ-4 רצועות.
– את הלחמניות להניח במרווחים קטנים
בתבנית כך שיצרו יחד חלה גדולה ומרשימה.
– להתפיח את החלה כשעה נוספת.
– בזמן ההתפחה, לחמם תנור ל 170 מעלות.
– לאחר ההתפחה לאפות כ 30-40 דקות
עד השחמה יפה של החלה.
– מיד בתום האפיה, להבריש את החלה
במעט שמן זית.