מלא בטעמים ובכל הטוב שבכוסמין
- לשים את כל הרכיבים יחדיו מלבד שמן הזית למשך 5 דק'
- מוסיפים את שמן הזית ולשים 5 דקות נוספות
- מתפיחים את הבצק עד להכפלת הנפח
- מעצבים את הבצק לכיכר ומחזירים למנוחה נוספת של 40-60 דקות עם כיסוי
- מחממים תנור ל-210 מעלות, וחורצים את הבצק בעזרת סכין חדה
- מכניסים את הכיכר לתנור יחד עם קערת מים (ליצירת אדים)
ואופים ב-210 מעלות למשך 20 דקות - מורידים ל-180 ואופים כ-35 דק' נוספות
(זמן האפייה עלול להשתנות מתנור לתנור)