Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://rubinfeld.co.il/wp-content/uploads/2024/12/%D7%9C%D7%97%D7%9D-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%A1%D7%98.mp4?_=1מחממים תנור ל220 מעלות ומכניסים לתוכו סיר יצוק ריק
שופכים לקערה גדולה את המים השמרים והסוכר וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית
לאחר 10 דקות מוסיפים לקערה את הקמח והמלח
ומערבבים את המרכיבים יחד באמצעות כף עץ עד לאיחוד
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים שעתיים
מקמחים את. השיש בנדיבות (הבצק דביק)
מניחים מעל הקמח את הבצק הופכים אותו לכדור בעזרת קויפול 4 קצוות כלפי פנים (מודגם בסרטון)
הופכים את הכדור כך שהקיפולים כלפי מטה
מערבבים זרעים וגרעינים שאוהבים (שומשום זרעי פשתן קצח פרג)ושופכים על השיש
מרטיבים את הבצק במעט מים בעזרת כפות הידיים או שפריצר ומגלגלים את הכדור על תערובת הזרעים כך שיצופה מסביב
מוצאים את הסיר החם מהתנור מכניסים אליו בזהירות את הבצק ומכסים
מכניסים חזרה לתנור ואופים 40 דקות
לקראסט מושלם מכניסים לאפיה נוספת ללא כיסוי ל 5 דקות נוספות