כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

עוגה בחושה עם שקדים וקנפיטורת דובדבן

 

מצרכים

2 תבניות אינגלישקייק

מידות בכוס מדידה אונבירסאלית

4 ביצים

כוס סוכר

3/4 כוס שמן קנולה

כוס מיץ תפוזים

כוס קמח שקדים

כוס קמח חיטה לבן רובינפלד

1 שקית אבקת אפיה

קונפיטורת דובדבן / תות

חצאי פקאן (לא חובה)

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 160 מעלות טורבו

בקערה גדולה מניחים :סוכר וביצים וטורפים היטב 2 דקות

מוסיפים שמן וטורפים שוב

מוסיפים מיץ תפוזים וטורפים

מערבבים קמח לבן אבקת אפיה וקמח שקדים

מוסיפים אותם לתערובת ומערבבים לאיחוד

יוצקים ל 2 תבניות אינגלישקייק

מניחים תלולית מהקונפיטורה ובעזרת כף בוחשים מעט

מסדרים מעל את חצאי הפקאן

אופים ב 160 מעלות 30-35 דקות

 

 

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.