עוגיות ביסקוטי עם אגוזים / שרה שבבו

 

מצרכים

לבצק:
(לפי כוס 240 מ"ל)
3 כוסות קמח רובינפלד
כוסמין לבן
1 אבקת אפיה
1 כפית קינמון
½1 כוסות סוכר
קורט מלח
3 ביצים
2 כוסות אגוזים
אני שמתי אגוזי לוז, פיסטוק, פקאן, קשיו ושקדים

אופן ההכנה

עוגיות ביסקוטי עם אגוזים שלנו משלבים אגוזים פריכים עם נגיעות וניל עדינות, ליצירת עוגייה שהיא גם מפנקת וגם אלגנטית. הסוד מאחורי הטקסטורה המיוחדת של הביסקוטי טמון בתהליך האפייה הייחודי – תחילה אופים את הבצק כרולדה שלמה, ולאחר מכן פורסים ומייבשים בתנור – מה שיוצר את הפריכות המושלמת.

הביסקוטי, או בשמם המלא "ביסקוטי די פראטו", הם עוגיות איטלקיות מסורתיות שנולדו בטוסקנה ומפורסמות בזכות המרקם הפריך והארומה העשירה שלהן. העוגיות הללו, המאופיינות באפייה כפולה, הן ליווי מושלם לכוס קפה בבוקר או לכוס יין מתוק בסוף ארוחה.

העוגיות הללו לא רק טעימות להפליא, אלא גם מחזיקות מעמד לאורך זמן בצנצנת אטומה, מה שהופך אותן למתנה נפלאה או לנשנוש ביתי שתמיד כיף לשלוף מהמזווה.

בואו נתחיל להכין את הביסקוטי המושלמים, שיביאו קצת מהקסם האיטלקי למטבח שלכם.

 

– מחממים תנור ל160 מעלות.
– בקערת המיקסר שמים את כל המרכיבים חוץ
מהאגוזים ומעבדים רק עד לאיחוד.
– מוסיפים את האגוזים ומטמיעים בבצק
יוצרים שתי רולדות ארוכות וגבוהות.
(חשוב שיהיו גבוהות כי הן משתטחות באפיה)
– אופים 25 דקות.
– מצננים לחלוטין.
– פורסים פרוסות דקות בעובי של 1 ס"מ.
– מסדרים את העוגיות שוב בתבנית מרופדת .
– מחזירים לאפייה נוספת ב-130 מעלות טורבו.
כ- 15 דקות על מנת לייבש אותן.
– מצננים ונהנים.
– את העוגיות שומרים בצנצנת בטמפרטורת החדר.

לצפייה בעוגיות ביסקוטי עם אגוזים ביוטיוב >>

לחנות הקמחים של רובינפלד >>

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.