מניחים בקערה שוקולד מריר וקוביות חמאה
ממיסים במיקרו ומערבבים
בקערת מיקסר מקציפים ביצים וסוכר לקצף בהיר ותפוח במהירות גבוהה
מנמיכים את המהירות ומוסיפים את תערובת השוקולד ומערבלים
מוסיפים את הקמח ומקפלים לתערובת
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית ומיישרים
מניחים את חפיסות השוקולד
סוגרים מעל עם יתר הבלילה ומיישרים
אופים 25 דקות ב170 מעלות
נגן וידאו
Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://rubinfeld.co.il/wp-content/uploads/2024/12/%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A6%D7%9C-%D7%9E%D7%9E%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%AA-5.mp4?_=1מצננים לחלוטין מקררים כשעה במקרר (מקל על החיתוך)