לחמם תנור ל170 מעלות
להקציף במהירות גבוהה את הביצים תוך כדי הוספה הדרגתית של הסוכר
כ 5-6 דקות עד לקבלת קצף תפוח ובהיר
להנמיך את מהירות המיקסר למינימום להוסיף בזרם דק
את השמן השמנת והחלב ולערבל מספר דקות עד להטמעה
להוציא את קערת המיקסר להוסיף לבלילה את הקמח ואבקת אפיה ולערבב בתנועות קיפול בעזרת לקקן.
במינימום ערבוב רק עד הטמעת הקמח
להוציא לקערה קטנה כשליש מהבלילה
להוסיף כף קקאו לערבב בעדינות עד לקבלת צבע חום
להחזיר את הבלילה החומה לקערת הבלילה הלבנה ולמזוג את כל הבלילה (הלבנה והחומה) לתוך
תבנית משומנת היטב
אין צורך לערבב בין הצבעים מתקבלת טקסטורה יפה בפעולת המזיגה לתבנית
לאפות כ 40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש