– מכניסים לקערת המיקסר קמח, שמרים,
סוכר ומלח ומערבבים.
– מפעילים את וו הלישה על מהירות נמוכה
ומוסיפים את החלב, השמנת החמוצה והביצה.
– מוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה אחת
אחת עד להטמעה.
– לשים את הבצק כ-10 דק.
– מכדררים את הבצק לכדור יפה
ומכניסים אותו לקערה משומנת מעט.
– מכסים את הקערה ומכניסים למקרר להתפחה
של לילה (או שעה – שעה וחצי בטמפ' החדר).
– מכינים את המילוי: מערבבים את כל חומרי
המילוי, למעט הקרמבו, בקערה עד לקבלת
מרקם אחיד ונוח למריחה.
– מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים
כל חלק מרדדים למלבן דק.
– מורחים על כל מלבן חצי ממילוי השוקולד.
– מפרידים את הקרמבו מהעוגיה ומניחים
על כל מלבן חצי מכמות הקרמבו ומורחים
קלות על השוקולד. את העוגיות שוברים
לחתיכות קטנות ומפזרים גם אותן.
– מגלגלים כל מלבן לרולדה, חוצים אותה
באמצע לאורך לשני חלקים וקולעים
את העוגה מ-4 הרצועות שנוצרו.
– מכניסים את העוגה לתבנית מלבנית בגודל
המתאים ומתפיחים כשעה.
– מחממים תנור ל 165 מעלות ולאחר שהעוגה
תפחה, מברישים אותה בביצה טרופה ומכניסים
לאפיה של כ 40-45 דקות עד השחמה יפה.
– מוציאים את העוגה מהתנור ומברישים אותה
בסירופ סוכר .