כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

מצרכים

כפית שמרים (5 גר')
כפית משפר אפיה רובינפלד( 5 גר')
חצי אריזת  קמח חיטה 80% /לבן  רובינפלד (500 גר')

2כפות סוכר (24 גר')
כפית מלח (10 גר')

2 וחצי כוסות מים חמימים / חלב (600 גר')

1 ורבע כוס שמן (250 גר')

חומרים לרסק עגבניות:
4 כפות רסק עגבניות % 22 / קטשופ
2 כפיות סוכר (12 גר')
כפית מלח (10 גר')
3 כפות מים (45 גר')

אופן ההכנה

1.מערבבים את כל הרכיבים יחדיו לבצק נוזלי.

מתפיחים עד הכפלת הנפח.

2.שופכים את הבצק לתבנית אפיה בינונית.
3.מורחים את רוטב העגבניות בעדינות על
הבצק בעזרת מברשת ביצים.

4.מחממים תנור ל 150 מעלות.

5.אופים למשך 30 דקות עד השחמה.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.