לוגו רובינפלד

בגט בסגנון צרפתי

 

מצרכים

מצרכים (ל- 3 בגטים)
כוס ורבע מים קרים מאד (300 ג') (כוס=240 ג')
4 כוסות קמח חיטה 80% רובינפלד (500 ג')
חצי כפית שמרים יבשים (2.5 ג')
חצי כפית משפר אפיה רובינפלד (3 ג')
חצי כף מלח (9 ג')

אופן ההכנה

קראנצ'י מבחוץ ורך ואוורירי מבפנים

  1. לשים את המים והקמח עד לאיחוד הבצק ומניחים ללילה במקרר
  2. מוסיפים שמרים ומשפר ולשים כ-5 דקות
  3. מוסיפים את המלח ולשים 7 דקות נוספות עד שהבצק מקבל מראה אחיד וללא קרעים
  4. נותנים לבצק לנוח עד לעלייה של כרבע מנפחו
  5. מחלקים את הבצק לשלושה כדורים ומעצבים בעדינות לצורות עגלגלות
  6. מניחים על משטח עבודה מכוסה בניילון למנוחה של 30 דקות
  7. מעצבים את הבצק לצורה של בגט ומניחים על בד חיתול מקומח היטב
  8. מרימים מעט את הבד שמפריד בין הבגטים על מנת לתמוך בבצק
  9. מתפיחים למשך שעה עד שעה וחצי
  10. מחממים תנור ל-230 מעלות ומכניסים את הבגטים לתנור יחד
    עם קערה עם מים רותחים (ליצירת אדים) ואופים למשך 20 דקות או עד להשחמה

(זמן האפייה עלול להשתנות מתנור לתנור)

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

מוצר שני ב 50%

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות קופון ראש חודש כסליו שמסתיים הלילה ב 00:00 (יום ג') יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

Kislev50

תקבלו את ההטבה. לחילופין אפשר להפעיל את הקופון בלחיצה על הכפתור מטה. הקופון לא פעיל בשילוב קופונים אחרים.