מצרכים

6 ביצים (330  גר')
2 כוסות סוכר (400  גר')
כוס שמן (200  גר')
חצי כוס דבש (180 גר')
6 וחצי כוסות קמח חיטה 80% רובינפלד ( 910 גר')
כפית קינמון ( 3 גר')
כפית סודה לשתיה ( 3  גר')
כפית אבקת אפיה ( 3 גר')

אופן ההכנה

1.מערבבים את כל החומרים לפי הסדר לבלילה אחידה.
2.מכניסים למקרר לכשעתיים.
3.ויוצרים עיגולים בגודל של אגוז.
(מומלץ לעבוד עם ידיים רטובות)
4.מחממים תנור ל- 180מעלות.
5. אופים למשך כ- 20 דקות עד להשחמה מלאה.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.