- מניחים את כל החומרים מבלבד השמן בקערת המיקס ולשים כדקה.
- מוסיפים שמן זית ולשים כ 12 דקות לבצק חלק.
- מעבירים לקערה משומנת קלות.
- מכסים ונותנים מנוחה של שעה.
- מחלקים את הבצק לכדורים בגודל הרצוי. (חליות קטנות: 70 גרם, גדולות: 150 גרם)
- יוצרים גליל מכל כדור.
- מעצבים לפי הסירטון
נגן וידאו
Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://rubinfeld.co.il/wp-content/uploads/2024/06/WhatsApp-Video-2024-06-13-at-10.39.56.mp4?_=1חשוב להקפיד על גלילים דקים וארוכים על מנת ליצור את צורת השיבולת.
- מניחים את החליות שעיצבנו ע"ג תבנית מרופדת בנייר אפייה.
לציפוי:
1/2 כוס שמן זית.
1 כף גדושה ממרח פסטו מוכן.
מערבבים יחד ומורחים את החליות.
- מכניסים להתפחה בתנור כבוי עד להכפלת הנפח.
- אופים ב 180 מעלות כ 15-20 דקות, תלוי בגודל החליות.
- מוצאים מהתנור ומברישים שוב בתערובת שמן זית פסטו.
ניתן להכין מראש ולהקפיא בנייר אפייה.
בתיאבון!