מתכונים שכיף לאפות
מגוון מתכונים עם שלל הקמחים שלנו
מכניסים את הבריאות הביתה!

רולדת ריבת חלב מושלמת / חני גולן
בקערת המיקסר נשים ביצים ונתחיל להקציף עד לקצף תפוח. נוסיף בהדרגה את הסוכר ונמשיך להקציף עד לקבלת קצף גבוהה וקצת נוקשה. נוסיף א. אפייה וקמח ונערבב היטב. נוסיף שמן ונעביר

פיצת קוטג' מפוצצת חלבון / דנה חסדאי ינאי
– בקערה שמים את כל רכיבי הבצק ולשים רק עד לאיחוד כדקה-שתיים. – מעבירים עם יד משומנת לתבנית תנור עם נייר אפייה ומסדרים בצורת עיגול ומכניסים לתנור שחומם מראש על

קייזרשמן בטריק / דנה חסדאי ינאי
קייזרשמן הוא קינוח אוסטרי שניתן למצוא בכל מסעדה באוסטריה, והוא בעצם פנקייק עבה שחתוך לחתיכות שמגישים עם אבקת סוכר לצד רוטב כלשהו. טעים וממכר. 1. בקערה טורפים ביצים וסוכר –

חלת שניצל עסיסית / בתאל סול
– בקערת המיקסר נשים את הקמח, השמרים והסוכר ונלוש על מהירות נמוכה. – תוך כדי נוסיף את המים בהדרגה ואז את השמן ונעביר למהירות גבוהה למשך 10 דקות. – אחרי

לחמניות אצבע שוקולד
– בקערת מיקסר עם וו לישה מכניסים את כל החומרים מלבד החמאה הרכה. – לשים כדקה ומוסיפים בהדרגה את החמאה הרכה ולשים כ-12 דקות אם הבצק יבש מוסיפים כף חלב

לחמניות שום ועשבי תיבול / אופל אסתר אורן
בקערת המיקסר נערבב את כל מרכיבי הבצק לבצק חלק ודביק מעט נתפיח עד הכפלת הנפח. לאחר ההתפחה נחלק לכדורים שווים , כל כדור 100 גרם. ניצור צורת לחמניה ונתפיח שוב

גם לך אפייה תמיד באה טוב?
מלאו את הפרטים והצטרפו בקליק למועדון Better Bake של רובינפלד.
בואו לגלות את הדרך הקלה והטעימה לאפייה בריאה יותר עם מלא טיפים מקצועיים, מתכונים שווים והטבות בלעדיות.