נתחיל מהכנת הבצק
נלוש את חומרי הבצק כ 10 דקות במיקסר, את החמאה נוסיף אחרונה, קוביה קוביה בהדרגה.
נכדרר את הבצק לכדור חלק ונניח בקערה משומנת מעט להתפחה של לילה במקרר או שעה – שעה וחצי בטמפ' החדר.
נחלק את הבצק לכדורים של בין 40-60 גרם תלוי בגודל הרצוי. נכדרר היטב כל כדור ונניח על גבי ריבוע נייר אפיה.
נתפיח את הסופגניות בשנית עד הכפלת הנפח.
בסיר רחב נחמם ליטר-ליטר וחצי שמן לטמפ’ של 165 מעלות.
לאחר שהשמן התחמם לטמפ’ הרצויה, נטגן את הסופגניות כ 2-2.5 דקות מכל צד.