כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

סופגניות במילוי קצפת ותותים/ מאיה בן דהן

 

מצרכים

500 גרם קמח לבן "רובינפלד"
כף שמרים יבשים
חצי כפית מלח
רבע כוס סוכר
חצי כפית מחית וניל
כף אלכוהול (וודקה/ברנדי/ערק)
ביצה L
60 גרם חמאה חתוכה לקוביות
220 מ”ל חלב

למילוי:

250 מ"ל שמנת להקצפה
כף סוכר
3 כפות פודינג
רבע כוס חלב
סלסלת תותים

אופן ההכנה

נתחיל מהכנת הבצק
נלוש את חומרי הבצק כ 10 דקות במיקסר, את החמאה נוסיף אחרונה, קוביה קוביה בהדרגה.
נכדרר את הבצק לכדור חלק ונניח בקערה משומנת מעט להתפחה של לילה במקרר או שעה – שעה וחצי בטמפ' החדר.
נחלק את הבצק לכדורים של בין 40-60 גרם תלוי בגודל הרצוי. נכדרר היטב כל כדור ונניח על גבי ריבוע נייר אפיה.
נתפיח את הסופגניות בשנית עד הכפלת הנפח.
בסיר רחב נחמם ליטר-ליטר וחצי שמן לטמפ’ של 165 מעלות.
לאחר שהשמן התחמם לטמפ’ הרצויה, נטגן את הסופגניות כ 2-2.5 דקות מכל צד.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.