סופגניות במילוי קצפת ותותים/ מאיה בן דהן

 

מצרכים

500 גרם קמח לבן "רובינפלד"
כף שמרים יבשים
חצי כפית מלח
רבע כוס סוכר
חצי כפית מחית וניל
כף אלכוהול (וודקה/ברנדי/ערק)
ביצה L
60 גרם חמאה חתוכה לקוביות
220 מ”ל חלב

למילוי:

250 מ"ל שמנת להקצפה
כף סוכר
3 כפות פודינג
רבע כוס חלב
סלסלת תותים

אופן ההכנה

נתחיל מהכנת הבצק
נלוש את חומרי הבצק כ 10 דקות במיקסר, את החמאה נוסיף אחרונה, קוביה קוביה בהדרגה.
נכדרר את הבצק לכדור חלק ונניח בקערה משומנת מעט להתפחה של לילה במקרר או שעה – שעה וחצי בטמפ' החדר.
נחלק את הבצק לכדורים של בין 40-60 גרם תלוי בגודל הרצוי. נכדרר היטב כל כדור ונניח על גבי ריבוע נייר אפיה.
נתפיח את הסופגניות בשנית עד הכפלת הנפח.
בסיר רחב נחמם ליטר-ליטר וחצי שמן לטמפ’ של 165 מעלות.
לאחר שהשמן התחמם לטמפ’ הרצויה, נטגן את הסופגניות כ 2-2.5 דקות מכל צד.

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.