לוגו רובינפלד

עוגת שוקולד

 

מצרכים

6 ביצים מופרדות (330 גר')
1 ושלושת רבעי כוסות סוכר (350 גר')
שלושת רבעי  כוס שמן (150 גר')
כוס מים פושרים (240 גר') +כף קפה (לערבב יחד)
שקית סוכר וניל (10 גר')
1 ושלושת רבעי כוסות  קמח לבן  רובינפלד ( 245 גר')
כפית א. אפיה (3 גר')
כף קקאו (10 גר')

אופן ההכנה

1.מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
2.מוסיפים את שאר הרכיבים תוך כדי ערבוב.
3.אופים בחום ° 180 עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.