1.במעבד מזון שמים את מרכיבי הבצק ומעבדים עד קבלת בצק אחיד וכדורי.
2.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כ30 דק'.
3.קוצצים את הבצל ואת פרחי הברוקולי.
4.במחבת ממיסים מעט חמאה ומטגנים את הבצל עד הזהבה מוסיפים את הברוקולי ומערבבים יחד עד שמאבדים את הנוזלים.
5.מעבירים לקערה ומערבבים עם שמנת ביצים ותיבול
6.מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ
- מניחים על תבנית קיש ומסדרים בשוליים את הבצק מחוררים בעזרת מזלג את הבצק במרכז
- שופכים את המלית של הברוקולי מעל.
9. מחממים תנור ל-180 מעלות .
10. אופים במשך כ50 דקות עד הזהבה..