רוגעלאך ביתי

 

מצרכים

אריזת  קמח חיטה /כוסמין 80% רובינפלד( 1 ק"ג )
כפית מלח (10 גר')
חצי כוס שמן( 100 גר')
חצי  כוס סוכר ( 100 גר')
3 ביצים( 165 גר')
כף שמרים יבשים ( 10 גר')
כף משפר אפיה רובינפלד ( 10 גר')
כוס ושלושת רבעי מים פושרים ( 420 גר')

מצרכים למלית:
 8 כפות קקאו ( 80 גר')
4 כוסות סוכר ( 800 גר')
4 כפות פודינג וניל( 40 גר')
1 כוס שמן ( 200 גר')

אופן ההכנה

1.לשים את כל הרכיבים יחדיו  לבצק אחיד.

2.מתפיחים עד הכפלת הנפח.

3.מכינים את המלית
מערבבים היטב .

4.מחלקים את הבצק ל 5 כדורים מרדדים כל חלק לעלה דק עגול מורחים את המלית חותכים למשולשים ומגלגלים לרוגלאך.

5.מברישים עם ביצה מתפיחים עד להכפלת הנפח.

6.מחממים תנור ל180 מעלות ואופים למשך כ-30 דקות עד להשחמה מלאה.

 

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.