לוגו רובינפלד

עוגת שוקולד

 

מצרכים

6 ביצים מופרדות (330 גר')
1 ושלושת רבעי כוסות סוכר (350 גר')
שלושת רבעי  כוס שמן (150 גר')
כוס מים פושרים (240 גר') +כף קפה (לערבב יחד)
שקית סוכר וניל (10 גר')
1 ושלושת רבעי כוסות  קמח לבן  רובינפלד ( 245 גר')
כפית א. אפיה (3 גר')
כף קקאו (10 גר')

אופן ההכנה

1.מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
2.מוסיפים את שאר הרכיבים תוך כדי ערבוב.
3.אופים בחום ° 180 עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

חם מהתנור של מאיה בן דהן

אומנות החלה
חלות עושים באהבה

25% הנחה

תכנית דיגיטלית מצולמת בוידאו שתראה לך איך להכין חלות אסתטיות אווריריות וטעימות שנראות כמו יצירת אומנות

קוד קופון: רובינפלד25

מוצר שני ב 50%

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות קופון ראש חודש כסליו שמסתיים הלילה ב 00:00 (יום ג') יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

Kislev50

תקבלו את ההטבה. לחילופין אפשר להפעיל את הקופון בלחיצה על הכפתור מטה. הקופון לא פעיל בשילוב קופונים אחרים.