קראנצ'י מבחוץ ורך ואוורירי מבפנים
- לשים את המים והקמח עד לאיחוד הבצק ומניחים ללילה במקרר
- מוסיפים שמרים ומשפר ולשים כ-5 דקות
- מוסיפים את המלח ולשים 7 דקות נוספות עד שהבצק מקבל מראה אחיד וללא קרעים
- נותנים לבצק לנוח עד לעלייה של כרבע מנפחו
- מחלקים את הבצק לשלושה כדורים ומעצבים בעדינות לצורות עגלגלות
- מניחים על משטח עבודה מכוסה בניילון למנוחה של 30 דקות
- מעצבים את הבצק לצורה של בגט ומניחים על בד חיתול מקומח היטב
- מרימים מעט את הבד שמפריד בין הבגטים על מנת לתמוך בבצק
- מתפיחים למשך שעה עד שעה וחצי
- מחממים תנור ל-230 מעלות ומכניסים את הבגטים לתנור יחד
עם קערה עם מים רותחים (ליצירת אדים) ואופים למשך 20 דקות או עד להשחמה
(זמן האפייה עלול להשתנות מתנור לתנור)