כל כך בריא, טעים וקל להכנה
- מערבבים מים חמימים עם שמרים ודבש
- מניחים לתסיסה למשך 10 דקות
- לשים את כל חומרי הגלם יחדיו לכ-10 דקות עד לקבלת בצק מעט דביק עם מראה אחיד
- משמנים תבנית היטב ויוצקים אליה את הבצק
- מפזרים שיבולת שועל בנדיבות ומתפיחים עד להכפלת נפח הבצק
- אופים בתנור שחומם ל-220 מעלות למשך 15 דקות
- מורידים ל-190 מעלות ואופים לכ-30 דקות או עד להשחמה
(זמן האפייה עלול להשתנות מתנור לתנור)רוצים לגוון? שלבו את התוספות הבאות בלחם שלכם:
חמוציות, אגוזי מלך, זרעי פשתן, שומשום, גרעיני חמנייה/דלעת