1.מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
2.מוסיפים את שאר הרכיבים תוך כדי ערבוב.
3.אופים בחום ° 180 עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
6 ביצים מופרדות (330 גר')
1 ושלושת רבעי כוסות סוכר (350 גר')
שלושת רבעי כוס שמן (150 גר')
כוס מים פושרים (240 גר') +כף קפה (לערבב יחד)
שקית סוכר וניל (10 גר')
1 ושלושת רבעי כוסות קמח לבן רובינפלד ( 245 גר')
כפית א. אפיה (3 גר')
כף קקאו (10 גר')
1.מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
2.מוסיפים את שאר הרכיבים תוך כדי ערבוב.
3.אופים בחום ° 180 עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
בתוספת סיבים תזונתיים
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
עשיר בסיבים תזונתיים
נטחן מגרעין החיטה בשלמותו
למגוון סוגי המאפים
עשיר בסיבים תזונתיים
נטחן מגרעין הכוסמין בשלמותו
למגוון סוגי המאפים
טחינה רב שלבית ייחודית
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
טחינה רב שלבית ייחודית
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
בתוספת סיבים תזונתיים
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
בתוספת סיבים תזונתיים
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
עשיר בסיבים תזונתיים
נטחן מגרעין החיטה בשלמותו
למגוון סוגי המאפים
עשיר בסיבים תזונתיים
נטחן מגרעין הכוסמין בשלמותו
למגוון סוגי המאפים
טחינה רב שלבית ייחודית
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
טחינה רב שלבית ייחודית
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
בתוספת סיבים תזונתיים
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
מזה למעלה משני עשורים שאנו ברובינפלד מובילים את מהפכת הקמחים הבריאים בישראל. הקמחים הטובים והאיכותיים שלנו פותחו במיוחד כדי לאפשר לכל אחת ואחד לאפות בריא יותר, בקלות ובלי להתפשר על הטעם.
הרשמו לניוזלטר שלנו, וקבלו מתכון שבועי, מידע מרתק, וגם מתנה מיוחדת! חוברת מתכונים דיגיטלית!
הכניסו את המייל שלכם ותתחילו ליהנות.