קייזרשמן הוא קינוח אוסטרי שניתן למצוא בכל מסעדה באוסטריה, והוא בעצם פנקייק עבה שחתוך לחתיכות
שמגישים עם אבקת סוכר לצד רוטב כלשהו. טעים וממכר.
1. בקערה טורפים ביצים וסוכר – אפשר בעזרת מזלג
2. מוסיפים את המלח ומערבבים
3. מוסיפים את הנוזלים- שמן וחלב ומערבבים
4. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהתערובת חלקה
5. שופכים את התערובת למחבת משומנת (בשמן או מעט חמאה)
המטרה ליצור פנקייק גדול ועבה, על אש נמוכה.
לאחר כ3-4 דקות כשהצד התחתון של הפנקייק מוכן, הופכים לצד השני ולאחר 2 דקות, מתחילים לחתוך את הפנקייק הגדול לחתיכות בגודל ביס.
6. מגישים מיד כשחם עם אבקת סוכר תותים ושוקולד
**אפשר מהתערובת להכין 2 מנות במחבת קטנה
נגן וידאו
Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://rubinfeld.co.il/wp-content/uploads/2025/06/WhatsApp-Video-2025-05-26-at-10.57.41.mp4?_=1