מתחילים בהכנת סירופ סוכר
כוס מים
כוס סוכר
מיץ מרבע לימון סחוט
מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים עוד כ5 דקות
מצננים ושומרים במקרר
לקרם פיסטוק
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת משחה
מוסיפים קמח שקדים פיסטוק טחון וקורנפלור ומערבלים.
מסיפים ביצים ומערבלים כ5 דקות
מוסיפים חמאת פיסטוק ומערבלים עוד כדקה
מעבירים לקערה ושומרים במקרר
**את סירופ הסוכר וקרם הפיסטוק אפשר להכין יום לפני
**אם נשאר קרם פיסטוק ניתן להקפיא לשימוש אחר זה מחזיק המון זמן במקפיא
בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים את כל החומרים מלבד החמאה
לשים כדקה ומוסיפים חמאה לשים כ12 דקות לבצק חלק,אם הבצק דביק מידי מוסיפים כף קמח לפי הצורך
מעבירים לקערה מכסים ונותנים מנוחה של שעה וחצי
מחלקים את הבצק ל3 כל חלק
מרדדים למלבן
מורחים מהמלית בנדיבת ובצורה אחידה על כל הבצק
מגלגלים לרולדה הדוקה מקפיאים לחצי שעה
חוצים כל רולדה לשתיים מעצבים לבורג
מניחים בתבנית אינגליש מורחים בחלב כל רולדה
מכניסים להתפחה בתנור כבוי ללא כיסוי עד להכפלת הנפח
מחממים תנור ל160 מעלות ואופים כ30-35 דק’
מוציאים מהתנור ומברישים בנדיבות
בסירופ סוכר קר.