כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

לחם כוסמין מלא עם שיבולת שועל

 

מצרכים

מצרכים (לכיכר גדולה)

כוס ורבע מים (300 ג') (כוס=240 ג)
כף שמרים יבשים (10 ג')
1-3 כפות דבש/סילאן (20-60 ג')
כפית משפר אפייה רובינפלד (5 ג')
3 כפות שמן זית (30 ג')
4 כוסות קמח כוסמין 100% רובינפלד (500 ג')
לציפוי: שיבולת שועל דקה ועבה

אופן ההכנה

כל כך בריא, טעים וקל להכנה

  1. מערבבים מים חמימים עם שמרים ודבש
  2. מניחים לתסיסה למשך 10 דקות
  3. לשים את כל חומרי הגלם יחדיו לכ-10 דקות עד לקבלת בצק מעט דביק עם מראה אחיד
  4. משמנים תבנית היטב ויוצקים אליה את הבצק
  5. מפזרים שיבולת שועל בנדיבות ומתפיחים עד להכפלת נפח הבצק
  6. אופים בתנור שחומם ל-220 מעלות למשך 15 דקות
  7. מורידים ל-190 מעלות ואופים לכ-30 דקות או עד להשחמה

(זמן האפייה עלול להשתנות מתנור לתנור)רוצים לגוון? שלבו את התוספות הבאות בלחם שלכם:
חמוציות, אגוזי מלך, זרעי פשתן, שומשום, גרעיני חמנייה/דלעת


שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.