לוגו רובינפלד

עוגת שוקולד

 

מצרכים

6 ביצים מופרדות (330 גר')
1 ושלושת רבעי כוסות סוכר (350 גר')
שלושת רבעי  כוס שמן (150 גר')
כוס מים פושרים (240 גר') +כף קפה (לערבב יחד)
שקית סוכר וניל (10 גר')
1 ושלושת רבעי כוסות  קמח לבן  רובינפלד ( 245 גר')
כפית א. אפיה (3 גר')
כף קקאו (10 גר')

אופן ההכנה

1.מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
2.מוסיפים את שאר הרכיבים תוך כדי ערבוב.
3.אופים בחום ° 180 עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

חם מהתנור של מאיה בן דהן

אומנות החלה
חלות עושים באהבה

25% הנחה

תכנית דיגיטלית מצולמת בוידאו שתראה לך איך להכין חלות אסתטיות אווריריות וטעימות שנראות כמו יצירת אומנות

קוד קופון: רובינפלד25

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.