- מערבבים במהירות איטית את הקמח, החמאה,
השמנת חמוצה והמלח במיקסר עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד. - עוטפים בניילון נצמד את הבצק ומכניסים למקרר לחצי שעה.
3.מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 2-3 ס״מ ומרפדים בו את התבנית.
חשוב להקפיד על יצירה של זווית ישרה בין הדופן לבסיס,
על מנת שהשוליים לא יצנחו במהלך האפייה. - מחממים תנור ל-180 מעלות
- מכינים את האנטיפסטי:
חותכים לפרוסות את הבטטות, החציל, הבצלים,
והגמבות ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מפזרים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל ואופים כ-25 דקות עד שהירקות מתרככים.
מכינים את המלית: - מערבבים בקערה קטנה, השמנת והכוסברה והתבלינים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הירקות לבלילת המלית ומערבבים בעדינות על מנת שהירקות לא ימעכו.
מרכיבים את הקיש: - יוצקים את בלילת הקיש ומעל מגרדים את הגבינה הבולגרית.
אופים את הקיש במשך 30-35 דקות, או עד שהמלית מתייצבת ומזהיבה